Las JERC os enviamos todo nuestro apoyo con la lucha y con la manifestación de mañana en Elgoibar.

| 2014/10/10 | Comments (0)
Des de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, envíem tota la nostra solidaritat amb la lluita per la llibertat d’Arnaldo Otegi així com de la resta de presos polítics pel cas Bategarune.
Les JERC creiem fermament que Otegi i els altres presos polítcs del cas són lluitadors i defensors de la pau. El seu empresonament és un acte de venjança de l’Estat Espanyol, i reclamem la seva llibertat immediata.
Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya us enviem tot el nostre suport amb la lluita i amb la manifestació de demà a Elgoibar.
Desde las Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, os enviamos toda nuestra solidaridad con la lucha por la libertad de Arnaldo Otegi y el resto de prisioneros políticos por el caso Bategarune.
Las JERC, creemos firmemente que Otegui y los otros prisioneros políticos del caso son luchadores y defensores de la paz. Su aprisionamiento no es más que un acto de venganza del estado español, así pues reclamamos su libertad inmediata.
Las JERC os enviamos todo nuestro apoyo con la lucha y con la manifestación de mañana en Elgoibar.
Arnaldo Otegi Askatu!

 

Tags: , , ,

Category: Catalan

About arnaldo: Arnaldo Otegi Mondragon 1958ko uztailaren 6an Elgoibarren (Gipuzkoa) jaiotako politikari abertzale eta marxista. Arnaldo Otegi Mondragon (Elgóibar, 6 de julio de 1958) es un político de ideología independentista vasca y marxista. Arnaldo Otegi Mondragón (born 6 July 1958) is a Basque politician and spokesman for the Abertzale Basque separatist party Batasuna. In October 2009 he was arrested again for attempting to put Batasuna back together. Arnaldo Otegi est un politique basque, militant indépendantiste basque. Il est le porte-parole de Batasuna. (6 juillet 1958 à Elgoibar). View author profile.

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.